Verkoopbegeleiding

Een huis of appartement verkopen wordt vandaag alsmaar moeilijker. Er komen geregeld nieuwe reglementeringen bij waaraan je als verkoper moet voldoen. De kopers hebben veel meer keuze. Aanbiedingen blijven gemiddeld langer te koop staan.  We evolueren van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt.
De koper bepaalt welk goed hij wil kopen, hoeveel hij hieraan wil uitgeven. Hij heeft toch keuze genoeg en wordt op gebied van prijsstelling nog ondersteund door de banken die moeilijker krediet willen geven en de eisen hoger stellen.

De verkoper moet zijn aangeboden goed voorzien van een elektriciteitskeuring, een energielabel, een bodemattest, je moet voldoen aan de informatieplicht, enz.. Als verkoper zie je door de bomen het bos niet meer. Bijkomend staan er tegenover al deze verplichtingen, administratieve of andere boetes, die hoog kunnen oplopen.

Ook belangrijk is de rol van de media die maar blijft zeggen dat de woningen in prijs zullen dalen. Het is er voor de verkoper niet gemakkelijker op geworden.
Het is echter altijd al zo geweest, en het zal zo blijven, dat een woning die goed is en die aan de juiste prijs op de markt staat, ook aan die juiste prijs zal verkocht worden.
Het wordt daarom als verkoper belangrijker om uw woning beter te presenteren dan die van uw concurrent. Alle informatie die je de kandidaat-koper kunt geven, is een extra kans om de vraagtekens die een koper heeft weg te werken.

Hierbij spelen wij een rol  en betekenen een toegevoegde waarde. We bieden onze vastgoedbegeleiding  aan met op maat gemaakte pakketten voor deeldiensten.  Elk pakket vult u aan naar wens met extra diensten. Op die manier stelt u zelf uw pakket samen en betaalt u enkel voor die diensten die u zelf niet wilt of kunt doen. Bij die pakketten doet u als verkoper zelf de bezichtigingen of vraagt u dit erbij als extra dienst.

Indien u echter opteert voor de full service dienst doen wij voor u het volledige pakket, identiek als een collega vastgoedmakelaar.

Contactinfo

Total Project Service bvba
Obroek 14
2470 Retie

Telefoon:
+32 14 31 08 75

E-mail:
info@total-project-service.be