Aankoopbegeleiding

U zoekt een woning? Maak gebruik van onze professionele aankoopbegeleiding, een onderdeel van vastgoedcoaching.

Door de huidige evolutie in de vastgoedmarkt komen we meer en meer in een kopersmarkt. Het grotere aanbod van woningen en appartementen geeft meer mogelijkheden voor de kopers. Naast particuliere verkopers worden kopers geconfronteerd met collega makelaars, projectontwikkelaars, bouwpromotoren en andere professionelen die vastgoed aanbieden.

Er worden termen gebruikt die niet altijd even duidelijk zijn. Documenten die nodig zijn worden al dan niet voorgelegd en uitgelegd. Soms worden er zelfs bepalingen uitgewerkt die zeer nadelig zijn voor de koper, maar ze zijn echter niet altijd onwettelijkOm alle onduidelijkheden of nadelige clausules goed te begrijpen en niet voor verrassingen te komen is het daarom slim om een onafhankelijk, professionele aankoopbegeleider (O.P.A.) mee in te schakelen. In België is dit nog een redelijk ongekende service. In Nederland, en zeker in Amerika is het al een heel gebruikelijke dienst die geleverd wordt door aankoopmakelaars of vastgoedcoaches. We hebben ons hiervoor georganiseerd en we mogen stellen: aankoopbegeleiding,onze dienst, verdient zich steeds terug.

De zekerheden die we in de verkoopsovereenkomst verwerken is onbetaalbaar. Er bestaat niet zoiets als een standaardovereenkomst. Elke situatie is anders en fouten in de overeenkomst hebben  dikwijls zeer grote gevolgen. Elke overeenkomst wordt door ons op maat uitgewerkt of we doen een uitvoerige controle op de voorgestelde overeenkomst.

Bij de keuze voor een bepaald goed en bij de aankoop zelf helpen we u door het gebruik van uitvoerige checklists waarin belangrijke aandachtspunten opgenomen zijn.
De vergoeding die we vragen voor deze dienst is afhankelijk van hoe goed de deal voor onze klant is.  Tarieven worden vooraf vastgelegd zodat ook hier geen onduidelijkheden zijn.

Contactinfo

Total Project Service bvba
Obroek 14
2470 Retie

Telefoon:
+32 14 31 08 75

E-mail:
info@total-project-service.be